ERZURUM / KARAÇOBAN - Karaçoban Anadolu İmam Hatip Lisesi

Karaçoban Anadolu İmam Hatip Lisesi

HACILAR MAH. GÜNDÜZ CAD. NO: 17A İÇ KAPI NO: 1 KARAÇOBAN / ERZURUM
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerikli ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
08.30 16.00
KATI YAKITLI KALORİFER
İNGİLİZCE,ARAPÇA
Ulaşım
İLÇE MERKEZİ İLE OKULA MESAFE ÇOK YAKIN OLDUĞUNDAN YÜRÜYEREK GELİŞ GİDİŞ YAPILMAKTADIR. ERZURUM´DAN KARAÇOBAN´A ULAŞIM İSE ERZURUM MAHALLE BAŞI SEMT GARAJINDAN HAREKET EDEN TRANSİTLERLE SAĞLANMAKTADIR..ERZURUM MERKEZE HER SABAH 6.30 DA ARABA KALKMAKTADIR.ERZURUM MERKEZDEN İSE EN GEÇ SAAT 17:00 DA DÖNÜŞ YAPILMAKTADIR.ÖĞRETMENLER TARAFINDAN TALEP OLDUĞUNDA ERZURUM MERKEZE EK SERVİS ÇIKMAKTADIR.
Servis Bilgisi
OKULUMUZDAKİ ÖĞRENCİLER HEM İLÇE MERKEZİNDEN HEM DE KÖYLERDEN TAŞIMALI OLARAK OKULA GELMEKTEDİRLER.OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN ÇOĞU TAŞIMALIDIR
Yerleşim Yeri
OKULUMUZUN YERLEŞİM YERİ KARAÇOBAN İLÇESİ HACILAR MAHALLESİ GÜNDÜZ CADDESİ ÜZERİNDE BULUNMAKTADIR.İLÇEDE ÖĞRETMENLER İÇİN KİRALIK EVLER BULUNMAKTADIR.KİRALAR 850-1500 TL ARASINDA DEĞİŞMEKTEDİR.İLÇE KÜÇÜK BİR YER OLMASINA RAĞMEN HER TÜRLÜ İHTİYACINIZI KARŞILAYABİLECEĞİNİZ MARKET,KAFE,DÜKKAN VE BİR TANE OTEL BULUNMAKTADIR.BÖLGE İNSANI SICAK,SAMİMİ VE MİSAFİRPERVERLİĞİ İLE TANINIR.OKULUMUZ 2019 YILI EYLÜL AYINDA PANSİYON VE YENİ BİNASI İLE HİZMETE AÇILMIŞTIR.
İLÇE MERKEZİNE 500 M İL MERKEZİNE 190 KM
Kontenjan Bilgileri
OKULUMUZUN 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAKİ TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI(161 KIZ,205 ERKEK) 366 DİR.
ÖĞRENCİLER ADRESE DAYALI VE SINAVSIZ KAYDEDİLMEKTEDİR.
SINAVSIZ
Proje Çalışmaları
ERDEM PROJELERİ KAPSAMINDA 1 TANE PROJE BAŞVURUSU YAPILMIŞTIR. Tübitak 2204a Liselerarası yarışmaya katılım sağlanmıştır. E-Twinning ve Erasmus+ Projelerine de katılım sağlanmıştır.
OKULUMUZDA 1 BAY 1 BAYAN MESCİDİ BULUNMAKTADIR.