ERZURUM / KARAÇOBAN - Karaçoban Anadolu İmam Hatip Lisesi

TAŞIMALI EĞİTİM BİLGİLENDİRME KARTLARI SERVİS ŞÖFÖRLERİNE VE TAŞIMALI ÖĞRENCİLERE DAĞITIMI OKULUMUZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPILDI.

Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğünün hazırlamış olduğu Taşımalı Eğitim Bilgilendirme Kartları Okul Müdürümüz Serhat ALAGÖZ, Müdür Yardımcısı Metin BARIK ve nöbetçi öğretmenler tarafından servis şöförlerine ve taşımalı öğrencilere dağıtımı ve bilgilendirme yapıldı.

21-03-202421-03-202421-03-2024

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 13:58 - Görüntülenme: 21